Kunstig intelligens del 1: Din AI elsker mønstre i arbejdsgange

Kunstig intelligens eller AI for Artificial Intelligence er på vej ind i vores fysiske virkelighed. I første del af interviewet med evangelist og CTO Christoffer Mors, VENZO.nxt, kommer han med sit bud på, hvor du som offentligt ansat først kommer til at møde den kunstige intelligens i hverdagen.

Kunstig intelligens: I den nære fremtid vil det sandsynligvis være en softwarerobot, der både læser og besvarer din mail til det offentlige. For kunstig intelligens elsker alle former for arbejdsgange, der følger bestemte mønstre, og hvor opgaverne gentager sig igen og igen.

- Når først vi ser, hvor hurtigt de kunstige intelligenser kan udføre arbejdet, så vil det eksplodere i et væld af projekter inden for det offentlige, mener Christoffer Mors.

Læs også: Kunstig intelligens stormer frem – mod din stol

I det første af tre interviews med CTO og evangelist Christoffer Mc Carthy Mors, VENZO.nxt, deler han sit syn på den hastige udvikling inden for kunstig intelligens.

Christoffer arbejder til daglig for VENZO Innovate og har stor erfaring med it-udvikling, herunder cloud. Inden han lancerede nye cloud offerings som direktør for cloud hos NNIT, var Christoffer Mors i fire år ansvarlig for global forretningsudvikling for Microsoft Azure, herunder etableringen af Microsofts datacentre i Japan.

Få hjælp til at træffe de rigtige valg med SD Business Intelligence