
Folkemødet: Tæt dialog er slutstenen i al digitalisering
Det uformelle møde mellem beslutningstagere og softwareleverandørerne kan påvirke debatten om offentlig digitalisering positivt.
Det uformelle møde mellem beslutningstagere og softwareleverandørerne kan påvirke debatten om offentlig digitalisering positivt.
Siden jeg afsluttede min uddannelse som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986, har jeg erhvervet mig en bred erfaring med forretningsudvikling, kommunikation og marketing, samt organisation og ledelse på både strategisk og operationelt niveau i privat og offentligt regi.
Jeg arbejder for EG, det offentlige Danmarks mest værdifulde samarbejdspartner, fordi vi tager medansvar for at udvikle den offentlige velfærd gennem digitalisering.
Som redaktør for SamfundsDesign er jeg altid på udkig efter spændende, vedkommende relevante historier om digitalisering af det offentlige Danmark. Så kontakt mig, hvis du sammen med os vil være med til at forankre den digitale forandring, der skal sikre velfærdssamfundet – og når vores børn bliver forældre.
Kontakt og følg Per Roholt
Hvert år valfarter politikere, embedsmænd, leverandører, lobbyister og NGO'er til Folkemødet på Bornholm. Folkemødet betragtes af mange som en slags demokratiets Roskildefestival, og igen og igen bliver det sagt, at arrangementet er vigtig for dialogen i samfundet.
Men gør Folkemødet reelt en forskel på fx offentlig digitalisering?